راه های جلوگیری از یخ زدن پکیج در زمستان-خدمات پس از فروش پکیج روکا,پکیج مرکوری,...
پکیج دیواری به راحتی میتواند منزل شما را مانند موتورخانه و شوفاژ گرم نماید، ولی همانند بسیاری از وسایل آبی دیگر که دارای لوله کشی هستند، ممکن است دچار مشکل یخزدگی شوند. اکثر پکیج ها دو برنامه زمستانه و تابستانه مختلف دارند. در این مقاله قصد داریم به راه های جلوگیری از یخ زدگی پکیج در زمستان بپردازیم اما در ابتدا مقدمه ای در مورد پکیج دیواری بیان می کنیم.
راه های جلوگیری از یخ زدن پکیج در زمستان 1
در حالت تابستانی که نیازی به گرمایش ندارید، پکیج هر وقت شما نیاز به گرم شدن آب داشته باشید به صورت اتوماتیک روشن میشود. سنسور فشار باز شدن شیر آب گرم را دریافت کرده و مشعل را روشن میکند. در این حالت بعد از بستن شیر آبگرم پکیج خاموش می شود. برد کنترل الکترونیک قطعه ای است که فرمان های مربوط به نحوه عملکرد دستگاه را صادر میکند و پس از روشن شدن، آب درون مبدل حرارتی گرم میشود.
اما در حالت زمستانی علاوه بر گرم کردن آب مصرفی باید رادیاتور و مدارهای گرم کننده پکیج نیز گرم شوند. در این سیستم نیز اولویت با تهیه آبگرم مصرفی است و با باز شدن شیر آب گرم مصرفی، سنسور برقی مدار رادیاتور را تا زمانی که آب گرم مصرفی باز است قطع می نماید اما و پس از بسته شدن شیر آب گرم، مدار آب گرم رادیاتور مجددا برقرار میشود. به این ترتیب همیشه آب گرم مصرفی در دسترس خواهد بود.
گاهی ممکن است وقتی برای مدت زیادی از پکیج استفاده نمیکنید، دستگاه دچار یخزدگی شود به خصوص پکیج هایی که در فضای خارجی نصب میشوند. یخزدگی پکیج در زمستان میتواند علل مختلفی داشته باشد، ولی می توان این مشکل را به دو صورت حل کرد.
اول: شیر گاز را بصورت باز نگهدارید و دوشاخه دستگاه را متصل به پریز برق بگذارید. بیشتر پکیج ها دارای یک سیستم اتوماتیک هستند که از یخ زدگی سیستم جلوگیری میکند. با خواندن دفترچه راهنمای پکیج خود میتوانید از وجود این سیستم در دستگاه خود مطمئن شوید.
راه های جلوگیری از یخ زدن پکیج در زمستان 2
دوم: به سیستم شوفاژ ماده ضد یخ زدگی مخصوص رادیاتور را اضافه نمائید که نمونه آن را در تصویر زیر مشاهده میکنید.(برای پرهیز از آسیب دیدن پکیج، از ضد یخ اتومبیل استفاده نکنید.)
راه های جلوگیری از یخ زدن پکیج در زمستان 3
به منظور یخزدایی دستگاه را در حالت حداقل ظرفیت نگه دارید. عملکرد ضد یخ اتوماتیک در پکیج های دیواری دیجیتال و آنالوگ متفاوت می باشد.
در دستگاه های دیجیتال باید شیر گاز دستگاه را در حالت باز قرار داد به طوری که عقربه فشار دستگاه بین ۱ تا ۱٫۵ بار قرار بگیرد. در این حالت پکیج باید به برق متصل باشد. کلید انتخاب فصل را در وضعیت ۰ قرار می دهیم.
در دستگاه های آنالوگ (B,M,E) : شیر گاز دستگاه باز باشد. عقربه فشار دستگاه را بین ۱ تا۱٫۵ بار تنظیم کنید. کلید روشن خاموش را در روشن و کلیدهای تنظیم دمای آب گرم و شوفاژ را در وضعیت ۰ قرار می دهیم.
حال این سئوال ممکن است پیش بیاید که اگر پکیج قبل از شروع کار خاموش شده و چراغ راه اندازی مجدد (reset) روشن گردد چه اقدامی باید انجام داد؟
با توجه به کد خطایی که در دفترچه دستگاه مشخص شده است اقدامات بعدی را انجام می دهیم.
در صورت عدم سکونت در واحد مسکونی وبرای تخلیه آب دستگاه پکیج چه اقدامی باید صورت گیرد؟
در این حالت باید تخلیه آب گرم مصرفی را از سیستم خارج کرد.
برای اینکار ابتدا شیر آب سرد ورودی به دستگاه را بسته و یکی از شیرهای آب گرم، ترجیحا پایین ترین شیر که معمولا شیرتوالت است را باز نمائید. سپس مهره مربوط به اتصال آب سرد ورودی و آب گرم مصرفی به دستگاه را شل نمائید و لوله های اتصالات روکار قبل از شیر آب سرد ورودی به دستگاه را عایق کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد نحوه نگهداری و تعمیر پکیج، به مطالب سرویس و تعمیر پکیج مراجعه کنید.
نظرات